Unit 2.15
Tel. 0321-387920
Fax. 0842-262763
m.elharoui@hetnet.nl
www.atelier-ir-elharoui.nl

Atelier ir. M. el Haroui is een onafhankelijk buro op het gebied van gebouwontwerp, bouwmanagement en bouwkunde. Ons buro hecht veel waarde aan de relatie tussen ontwerp en uitvoering. Wij geloven in de transformatie van idee tot realisatie. Dat is ook de reden om gebouwen te maken die vanuit een sterk conceptuele gedachte groeien naar een heldere eenvoud. Wij hanteren daarbij een integrale ontwerpmethode waarbinnen ruimtelijke ordening, materialen, constructie en installatie tot een onlosmakelijke eenheid worden gekneed.

Atelier ir. M. el Haroui initieert, ontwerpt en ontwikkelt bijzondere bouwprojecten voor diverse opdrachtgevers met meerwaarde voor hun omgeving. Zo coördineren wij de ontwikkeling van diverse projecten op het gebied van woningbouw, kantoorbouw, hotel- en zorggebouwen, maar ook moskeeën.

Onze portfolio wordt gekenmerkt door projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang. Voor een kleinere particuliere opdracht zetten we ons met evenveel passie in als voor een groot bedrijfspand.

U bent bij ons altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek:
Ir. M. el Haroui