Unit 0.08
Tel. 06-10699680
Info@actaforce.nl
www.actaforce.nl

Diensten: ActaForce biedt kwalitatief hoogwaardige diensten aan, op het vlak van ICT.

Algemeen: ActaForce biedt kwalitatief hoogwaardige diensten aan, op het vlak van ICT. ActaForce ondersteunt hierbij op een doelgerichte wijze klanten bij het oplossen van hun vraagstukken. ActaForce doet dit door middel van detachering, consultancy en werving en selectie. ActaForce is een platte flexibele organisatie, waar een open en heldere communicatie gehanteerd wordt. Hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening in combinatie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding is een wezenlijk onderdeel van de missie van ActaForce.

ICT

Op het gebied van ICT assisteert ActaForce organisaties om ICT efficiënt, effectief en praktisch in te zetten. Waarbij de nadruk ligt op een succesvolle uitvoering. ActaForce is de specialist op het vlak van Systeem- en netwerkbeheer en servicedesk. Onze ICT professionals hebben veel ervaring op het gebied van Windows, Citrix of VMware, Cloud omgevingen en mobiele devices. Zijn communicatief vaardig en zijn up-to-date wat betreft de laatste ICT opleidingen. Daarnaast kunnen er op het gebied van ICT een grote variatie diensten geleverd worden: Projectmanagement; Informatie analyse - strategie en -planning; Systeem architectuur, - integratie en - infrastructuur; Database administration en - beheer; Enterprise resource planning; Customer Relation Management; Business intelligence; Software-ontwikkeling; Pakket selectie en - implementatie; Risico management en kwaliteit; IT Auditing; Finance.

Dienstverlening

De medewerkers van ActaForce hebben jarenlange ervaring met zowel het MKB als de grotere organisaties. Een goede open relatie met de klant en een doelgerichte uitvoering van de opdracht staan hierbij centraal.

Professionals

ActaForce werkt met medewerkers met een vast of tijdelijk dienstverband en zelfstandige ondernemers/subcontractors. Deze medewerkers hebben veelal een HBO of academische achtergrond.

Contact

Wilt u meer informatie of zoekt u medewerkers voor specifieke opdrachten op het vlak van ICT, neem dan contact op met Jan Scheepstra (mobiel: 06-10699680, e-mail: ScheepstraJ@ActaForce.nl).

Aeres Bedrijvencentrum