Vogelvlucht

Unit 0.38  
Tel. 06-15248327
www.vogelvlucht.info
DIENSTEN: Mindfulness, Mindfulness + Boksen,  Counseling, HSP begeleiding,  Geregistreerd Kindertolk

Mijn diensten zijn voor iedereen die ze maar kan gebruiken. Ik werk met volwassenen en kinderen (meestal via de ouders). Ook u kan ik van dienst zijn met een reading, healing, counseling of training. Welke wens, vraag of klacht u ook hebt en in welke vorm we daar ook aan gaan werken: we gaan altijd op zoek naar de kracht die u zelf in u hebt. Ik loop een stukje met u mee op uw pad - zo lang u wilt, maar daarna kunt u het zelf.

Mindfulness
Wilt u leren omgaan met de onvermijdelijke stress die het leven brengt? Bent u op zoek naar helderheid en rust? Wilt u los komen van de stroom aan gedachten? Heeft u behoefte aan ontspanning en meer energie? In kleine groepen, maar individueel kan ook. Door leren mindful te zijn kunt u het NU op een verrassende manier gaan ervaren. "Beoefening van mindfulness betekent op een speciale manier oplettend zijn in het hier en nu, zonder te oordelen." Jon Kabat-Zinn.

Mindfulness + Boksen
Met boksen heeft u een veilige fysieke uitlaatklep voor (on)verwerkte en onderdrukte emoties. U leert uw aandacht te focussen, zodat uw hoofd leeg wordt. En dan heeft u ook nog eens heerlijk plezierig gesport! Door de Mindfulness-meditaties krijgt u meer inzicht in uw automatische denkpatronen. U leert meer grip te krijgen op uw gedachten en emoties, zodat u andere keuzes kunt maken. U leert mild, aandachtig, oordeelloos te kijken naar u zelf en het leven. Deze unieke combinatie zal u dus meer vitaliteit, zelfinzicht en rust op gaan leveren.

Kindertolk® PresentChild® Method
Een kinderhart is als een spiegel. Het reflecteert alles waaraan het wordt blootgesteld. Wij als ouders kunnen onszelf dus leren kennen via het gedrag en welzijn van onze kinderen! We ontdekken of de grondslag onder ons - en hun - bestaan overleven is of voluit leven. Kinderen laten ons nauwkeurig weten wat er nodig is om tot de volledige ontplooiing van onszelf te komen. Zo worden we liefdevolle, krachtige mensen én evenwichtige opvoeders. Precies dat is het waar kinderen op uit zijn.

Training hooggevoeligheid
Er zijn steeds meer mensen die gevoeliger lijken te worden voor de wereld om hen heen. Of ze nu het stempel Highly Sensitive Person (HSP) hebben gekregen of niet. Bent u zo iemand? Ik kan u met uw hooggevoeligheid leren omgaan.

Consult & Reading
Met hart en ziel uw eigen kracht en zelfgenezende vermogens aanboren, zodat u zo snel mogelijk zelf verder kunt. Dat is het doel van mijn werk. Ongeacht of u een helende behandeling (healing/zipp behandeling waarmee u oude patronen weghaalt uit uw systeem) wilt of een counseling. Ik kan op afstand voelen wat er energetisch bij u speelt. Doordat ik dit voor u op schrijf, krijgt u inzicht in de processen waarmee u bezig bent en hoop ik u weer een stap verder te helpen. Niet alleen reading, maar ook healing op afstand.

Hartelijke groet
Merel van der Kloor
Vogelvlucht
vorige
TerugTerug naar overzicht
Delen: