Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching

Unit 0.23
Tel. (0321) 333382  
Fax. (0321) 333768
www.triskellon.nl
info@triskellon.nl
 
DIENSTEN:  Personeelsadvisering,  Selectieonderzoek,  Loopbaanoriëntatie, Loopbaanbegeleiding, Verzuimpreventie, Re-ïntegratie, Coaching, Ontslagbegeleiding,  Outplacement

Gemotiveerde en flexibele medewerkers vormen de motor van een onderneming. Het is zaak om goed personeel aan uw bedrijf te binden. Dat doet u met goed personeelsbeleid.

Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching kan worden beschouwd als de polderpionier op het brede gebied van mens en werk. Bij Triskellon is de mens het uitgangspunt. Het welbevinden van de mensen in uw organisatie is immers onlosmakelijk verbonden met uw belangen als ondernemer.

U kunt ons inschakelen voor het verstevigen van uw personeelsbeleid. Door onze onafhankelijke adviezen verkleint u de risico's op personeelsgebied en hebt u de instrumenten voorhanden om snel in te spelen op ongewenste situaties. Met uw vaste personeelsadviseur van Triskellon bespaart u zichzelf onnodige problemen en veel kosten. Belangrijk in deze tijd.

Wij kunnen ons ook opstellen als personeelsafdeling voor uw bedrijf en daarnaast bieden we ook loopbaancoaching en outplacement voor uw medewerkers. En we bieden activiteiten op het gebied van werving en selectie. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen, uitkerings-instanties en particulieren.

Triskellon biedt specialisten op het gebied van Human Resource Management. Het uitdenken en implementeren van HR-beleid, mobiliteitsbeleid, werving en selectiebeleid: wij zijn er in thuis. Dat geldt ook voor het in beweging krijgen en coachen van uw medewerkers om een nieuwe toekomst voor zichzelf te creëren.

Wij doen wat we beloven. Uw vragen zijn ons uitgangspunt en uw zorg is ónze zorg. Kwaliteit, openheid en transparantie zijn daarbij onmisbaar. En hoewel we niet specifiek agrarisch getint zijn, zijn we trots op ons boerenverstand en passen we in het Aeres Bedrijven Centrum.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer en kunnen we afspraken maken over het verloop van de samenwerking.
vorige
TerugTerug naar overzicht
Delen: