Spectrum psychologie & psychotherapie

Units 1.05, 1.06 en 1.07
Tel.: 06 196 577 77
info@spectrum.nu
www.spectrum.nu
De naam Spectrum staat voor de veelzijdigheid, diversiteit en verschillen die er onderling tussen mensen zijn. Ieder mens is uniek: gelijkwaardig maar niet gelijk, een individu met eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Met de ervaringen die opgedaan worden, ontwikkelt zich een persoonlijk levensverhaal.

Iedereen heeft wel eens klachten, vragen of problemen die het leven beïnvloeden op een onaangename manier. Meestal vindt u zelf een oplossing, soms met behulp van vrienden of familie. Als dat niet lukt, kunt u ons inschakelen. Een paar gesprekken kunnen soms al voldoende zijn om u weer op weg te helpen.

De psychologen van Spectrum richten zich op het behandelen van psychische klachten en problemen bij volwassenen. U kunt bij ons terecht met vragen op allerlei levensgebieden. Samen met u wordt gekeken naar manieren om de klachten en problemen beter beheersbaar te maken, te verminderen en zo mogelijk op te lossen.

Kiezen voor een behandeling bij Spectrum betekent dat u en de psycholoog een samenwerkingsrelatie aan gaan. Therapie is maatwerk. De behandelmethode wordt afgestemd op uw behoeften en mogelijkheden. Daarbij staan uw vraag en het doel dat u wilt bereiken centraal.
De psychologen van Spectrum benaderen u open, direct en met respect. De werkwijze is praktisch en kortdurend. Er wordt gewerkt vanuit verschillende invalshoeken en met behandelmethodes waarvan onderzoek heeft uitgewezen dat deze effectief zijn.  

Als u twijfelt of therapie wat voor u kan betekenen, vraag het ons of bespreek dit met uw huisarts. Ook als nog niet duidelijk is wat er precies aan de hand is, kunt u een afspraak maken. Wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.

U bent welkom in de praktijk.

Henk Pasveer & Anneke van Rossum

Beroepscode
De psychologen van Spectrum zijn BIG geregistreerd en lid van een of meer beroepsverenigingen.
  • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
  • Landelijke Vereniging Eerstelijns psychologen
  • Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (NVVP)

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier op de website www.spectrum.nu. Op verzoek sturen wij u een aanmeldformulier toe. Na ontvangst nemen wij met u contact op om een afspraak te maken.

Vragen en informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, kunt u ons bellen of mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

Overige gegevens
Kamer van Koophandel nummer 53530489 

 
vorige volgende
TerugTerug naar overzicht
Delen: