Nijk Agrarische dienstverlening

Kamer 0.32
info@nijkagro.nl
www.nijkagro.nl

NIJK Agrarische Dienstverlening
Edward Nijk + 31 (0) 653 93 50 54
Kees van Vuuren +31 (0) 625 48 32 31

NIJK Groen Service
Kees van Vuuren +31 (0) 625 48 32 31
Wim Slot +31 (0) 636 58 80 22
 
NIJK Agrarische Dienstverlening is sinds 2010 een groeiende speler binnen de agrarische sector. Een jong bedrijf met gemotiveerd en gedreven personeel. Voor alle werkzaamheden in de rundvee-, pluimvee-, varkenshouderij en akkerbouw is NIJK inzetbaar.

Persoonlijk contact met de klant vinden wij belangrijk. Op die manier kunnen wij een duurzame relatie opbouwen, zodat we juist die arbeidskracht leveren die in de specifieke bedrijfssituatie past. Ons grote netwerk bevat veel gedreven jongeren met een agrarische achtergrond, die graag aan het werk gaan in de agrarische sector. NIJK vormt de schakel tussen werkgever en werknemer. Of het nu gaat om een invalskracht, seizoenswerk of een vaste medewerker. Wij hebben de geschikte kandidaat. Wanneer een agrarisch ondernemer op zoek is naar personeel, komen wij graag persoonlijk langs om de situatie op te nemen. Vervolgens zoeken we een geschikte kandidaat die bij ons in dienst is of komt. De agrarisch ondernemer heeft hierdoor geen verplichtingen op het gebied van loonadministratie, verzekeringen, etc. Hier draagt NIJK de zorg voor.

NIJK Groen Service

NIJK Groen Service is specialist op het gebied van groen onderhoud.Een tuin is het visitekaartje van uw bedrijfsgebouw of woning. Daarom is regelmatig en vakkundig onderhoud van het groen erg belangrijk. Afhankelijk van de klantbehoefte verrichten wij eenmalig onderhoud of maken wij afspraken voor langere tijd. Naast gespecialiseerd personeel beschikt NIJK over een zeer uitgebreid machinepark. Daardoor kunnen we zowel kleine als grootschalige projecten op pakken.     
vorige volgende
TerugTerug naar overzicht
Delen: