BEDRIJVENCENTRUM
Home
Home
Menu
empty
home   /   bedrijven  /   overzicht

Vesamo

Vorige Volgende
Vesamo-logo.jpg Unit 0.01
Tel: 06-15103366
info@vesamo.nl
www.vesamo.nl
Vertrouwen, samenwerken en moed zijn de drie sleutelwoorden waar Vesamo voor staat. Wij willen een herkenbare bijdrage leveren aan de maatschappij om de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden. Vesamo staat voor iedereen, die zorg nodig heeft, klaar. Wij bieden persoonlijke, betrouwbare en deskundige ondersteuning aan kwetsbare mensen.

Vesamo staat voor persoonlijk vertrouwen. Vertrouwen vormt een belangrijke, stevige basis voor de samenwerking tussen cliënt en Vesamo. Samen met de cliënt werkt Vesamo aan een betere toekomst, want ieder mens heeft recht op aandacht en gelijke kansen. Er is moed nodig om stappen te maken naar een betere toekomst. Vesamo stimuleert mensen die moed te tonen. Psychisch en lichamelijk welbevinden zijn heel belangrijk. Vesamo hecht veel waarde aan veiligheid en vertrouwen.

Vesamo richt zich op de regio Zuid- en Oost-Flevoland: Almere, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven. Ook is het mogelijk om van onze diensten gebruik te maken in de regio Noordoostpolder: Emmeloord, Urk en alle omliggende dorpen. Ten slotte kunnen wij je ook helpen als je in de regio Kampen of Zwolle woont.