Studiecentrum Dronten

Units 1.05, 1.06 en 1.12A
Tel. 06 416 44 101
info@studiecentrumdronten.nl
www.studiecentrumdronten.nl

Het Studiecentrum Dronten biedt, al meer dan 20 jaar, haar expertise aan leerlingen met achterstanden.
De leerlingen geven ons een gemiddelde van 8,7 voor de begeleiding.

Wij streven naar een prettige en gemoedelijke sfeer waarin betere studiemethoden worden aangeleerd en een studieritme wordt ontwikkeld.

Anders dan bij bijlessen in een bepaald vak, kan op het Studiecentrum Dronten het gehele functioneren van een leerling worden geanalyseerd. Het is vaak een combinatie van verschillende factoren die ervoor zorgt dat een leerling minder presteert.

Gedurende enkele maanden kunnen achterstanden worden weggewerkt. Leerlingen leren vooruit te denken en de leerstof over een langere periode te verdelen. Leerlingen maken in gemiddeld twee uur hun huiswerk. Wanneer de leerlingen bij de huiswerkbegeleiding klaar zijn, zijn ze in principe (t)huiswerk vrij.

Naast de studieondersteuning is de persoonlijke benadering van de leerlingen erg belangrijk. Een kop thee, een praatje over de dag, een luisterend oor zijn voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar belangrijk.

Wij onderhouden ook het contact met de ouders. Zo nodig, en altijd na overleg, kunnen we contact opnemen met school.

Naast studiebegeleiding bieden wij ook bijlessen in verschillende vakken en niveaus.

Meer informatie vindt u op de website www.studiecentrumdronten.nl of u kunt contact opnemen met de directeur Jetty Martens Lemstra.
Het makkelijkst is dit via info@studiecentrumdronten.nl