BEDRIJVENCENTRUM
Home
Home
Menu
empty
home   /   bedrijven  /   overzicht

Nijk Agrarische Dienstverlening

Vorige Volgende
Nijk.jpg Units 0.32 en 0.33
info@nijkagro.nl
www.nijkagro.nl

Edward Nijk + 31 (0) 653 93 50 54
Martine van Daele +31 (0) 682 96 40 50

 
Nijk Agrarische Dienstverlening is een jonge onderneming die zich richt op vraag en aanbod van, voornamelijk, jongere arbeidskrachten in de agrarische sector. In alle agrarische sectoren hebben wij geschikte mensen om u als ondernemer het beste te helpen.

Onze activiteiten vinden plaats vanuit Eefde (Gld.) en Dronten (Fl.), waardoor ons werkgebied zich bevindt in de Achterhoek en in de Flevopolder. Naast onze agrarische achtergrond heeft de opleiding aan de agrarische hogeschool in Dronten (CAH Vilentum) ons de nodige contacten op HBO-niveau en MBO-niveau binnen de agrarische sector opgeleverd. Deze zouden wij graag met u willen delen.

Waarom wij veelal met jongeren werken? Onze ervaring is dat jongeren leergierig zijn en u als werkgever deze kunt vormen naar eigen inzicht. Jongeren met een agrarische achtergrond begrijpen piekperiodes binnen het agrarische bedrijf en stellen zich daardoor flexibel op.

Op zoek naar arbeidsverlichting tijdens de drukke periodes? Op zoek naar een vaste hulp? Wil je zelf in de agrarische sector aan het werk? Neem gerust contact op voor een afspraak.