BEDRIJVENCENTRUM
Home
Home
Menu
empty
home   /   bedrijven  /   overzicht

KUBUS Dronten

Vorige Volgende
Kubus.png Unit 0.25
Tel. 06-21507958
dronten@kubus.nl
www.kubusdronten.nl
 

Drie kostenbesparende administratiekantoren met de slagkracht van de dure accountantskantoren, dát is het onderscheidende vermogen van de KUBUS vestigingen van administratiekantoor John Boerhof.

John Boerhof’s KUBUS vestigingen in Zwolle, Elburg en Dronten staan klaar voor iedere ondernemer, van klein tot groot. Of het nu gaat om administratie of om bedrijfsadvies in de breedste zin van het woord, de KUBUS vestigingen van John Boerhof in Zwolle, Elburg en Dronten helpen u graag verder en maken de administratie begrijpelijk, overzichtelijk en leuk.

KUBUS adviseur John Boerhof vindt het belangrijk om een persoonlijke band te scheppen waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Zijn administratiekantoren van KUBUS in Zwolle, Elburg en Dronten werken dan ook met één vast aanspreekpunt, maximale service en een vast laag maandtarief. De administratiekantoren van KUBUS luisteren graag naar de wensen van haar klanten en helpt waar nodig!

Als ondernemer wilt u maar één ding, ondernemen! Maar…wie doet de rest? KUBUS adviseur John Boerhof begrijpt ondernemers als geen ander. Een ondernemer wil niet alleen maar bezig zijn met administratie en boekhouding. Het draaiende houden van een bedrijf vergt veel aandacht, focus en prioriteiten maar dat geldt ook voor de administratie.  KUBUS adviseur John Boerhof, met zijn eigen KUBUS vestigingen in Zwolle, Elburg en Dronten biedt uitkomst in de administratie.

Bent u geïnteresseerd in de administratieve dienstverlening van KUBUS Zwolle, Elburg en Dronten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!