BEDRIJVENCENTRUM
Home
Home
Menu
empty
home   /   bedrijven  /   overzicht

Agrotransfer

Vorige Volgende
agro01.jpg Units: 2.01 en 2.05 t/m 2.10 en 2.16
Tel. (0321) 387900  
Fax. (0321) 313514  
info@aeresbedrijvencentrum.nl
www.aeresbedrijvencentrum.nl

 
Uitstekende locatie voor (door)startende ondernemers.

Agrotransfer BV exploiteert bedrijfsverzamelgebouw het Aeres Bedrijven Centrum in Dronten. Met 64 units van diverse grootte verhuurt het Aeres Bedrijven Centrum kantoorruimte aan bedrijven en organisaties.

De behoefte in de agribusiness aan een specifiek thematisch georganiseerde omgeving leidde tot de start van het Aeres Bedrijven Centrum. Een plek waar (startende) ondernemers betaalbaar en professioneel hun gehele bedrijfsvoering kunnen voeren in een turn-key concept. Het Aeres Bedrijven Centrum maakt onderdeel uit van een breder kennisgebied.

Het Aeres Bedrijven Centrum verhuurt kantoorruimtes in de vorm van een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw waar mogelijkheden voor bedrijfsvestiging worden geboden aan ondernemers en instellingen met allerlei uiteenlopende activiteiten. U vindt een aantrekkelijke ruimte in het bedrijvencentrum, ruimte die meer inhoudt dan oppervlakte alleen. Zo kunt u gebruik maken van collectieve diensten en dat levert een groot voordeel op in tijd en geld. Door de toepassing van parkmanagement kan iedere ondernemer zich richten op zijn eigen kernkwaliteit. Daarnaast bieden wij de ondernemers volop mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Dat geeft niet alleen het bedrijvencentrum meerwaarde, maar het stimuleert de ondernemers ook.

Goed bereikbaar
Op het Agripark vormen diverse methoden van (praktijk)onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening een smeltkroes van innovatie, kennisoverdracht en belangenbehartiging. Daarmee leveren zij een bijdrage aan de Flevolandse agribusiness. Deze vorm van bedrijvigheid tussen allerlei ondernemingen en onderwijsinstituten zorgen voor een meerwaarde op het Agripark naar de algehele agribusiness. Naast kennisoverdracht heeft dat effect op de werkgelegenheid en winstgevendheid voor ondernemingen.

Het Aeres Bedrijven Centrum is gevestigd op het Agripark. Het Agripark in Dronten is een businesspark met een link naar de agrarische sector. De locatie is ideaal; het is goed bereikbaar en Flevoland is de landbouwprovincie bij uitstek.
{literal} {/literal}